La nostra escola va néixer l'any 1922, ha viscut moltes històries que volem descobrir i que us anirem explicant des d'aquest bloc.

dimecres, 26 de juny del 2019

Adéu i sort!!

I jo també us dic adéu! 

M'acomiado d'aquest projecte que durant vuit cursos ha procurat que els nois i noies de la nostra escola 
      es preguntessin sobre la seva segona casa, l'escola, la seva història, els fets que l'han creada i l'han construït dia a dia, curs a curs des del 1916, any en que es va planificar. 
     Que es preguntessin on havien de buscar, que havien de dir, que havien d'escoltar i analitzar, quin era el coneixement que havien de compartir amb als seus companys, amb als que ens seguiu el blog. 
     Creessin l'aula històrica i el museu virtual perquè en ella fos present els objectes testimonials dels pas dels temps i ens servis per viatjar en un imaginari que poc a poc anem reconstruint.

M'acomiado de vuit cursos on jo he aprés al costat de tots ell@s el que és la farigola i la història que l'ha envoltat, on jo he aprés al costat d'ell@s la importància de que ens preguntem per què el que tenim és com és, a valorar tot el que han fet els que ens han precedit i a agrair la feina feta des del respecte a tothom que ha format part d'aquest petita-gran comunitat.

M'acomiado convençuda de la força de la nostra escola, de que la recerca mai no té fi i que la petjada que ha deixat el projecte servirà per continuar mirant la nostra història. 

M'acomiado agraint 
     a cada un dels nois i noies les estones compartides amb ells, 
     a cada un dels mestres que han fet possible que el projecte s'anés estenent per l'escola, 
     a cada un dels exalumnes, exmestres que han format part del projecte, 
     a cada un dels especialistes en història que ha respost amb il·lusió i entusiasme sempre que els alumnes els hi han preguntat o demanat que participessin, 
     i al a XEHB per ser aquell suport necessari entre iguals per confiar amb la feina feta. 

Sort a tothom!

Montse Batallé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada