La nostra escola va néixer l'any 1922, ha viscut moltes històries que volem descobrir i que us anirem explicant des d'aquest bloc.

diumenge, 5 d’octubre del 2014

Premi Manuel Bartolomé Cossío a la Xarxa d'Escoles Històriques

Tenim una molt bona notícia per tots els que ens seguiu i molt especialment per tots els nois i noies que des de fa ja 4 anys han treballat en aquest projecte.

Aquest projecte forma part una xarxa d'escoles que ens trobem periòdicament per veure de quines maneres podem fer partíceps als alumnes de les nostres escoles en al construcció de la nostra història des de l'observació i l'anàlisi del que tenim més a prop: la mateixa escola i tot el seu patrimoni El conjunt d'aquestes escoles formem part la Xarxa d'Escoles Històriques de Barcelona.


Aquesta xarxa acaba de rebre un premi en reconeixement de la feina que estem fent, mireu:



El jurat del Premi Manuel Bartolomé Cossío, promogut per la Sociedad Española para el estudio del patrimonio histórico – educativo (SEPHE), ha atorgat el premi 2014 a la Xarxa d’Escoles Històriques de Barcelona (XEHB) que, com a grup de treball coordinat pel Centre de Recerca del Patrimoni (CEPAP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), treballa per la promoció i reconeixement del patrimoni històric educatiu d’aquelles escoles i instituts que van iniciar la seva tasca a finals del segle XIX o principis del segle XX. La xarxa, formada per professionals del camp de l’educació, promou els propis centres escolars com a recursos didàctics en sí mateixos i reclama el seu reconeixement, estudi i conservació pel bé de la societat i de l’alumnat, la majoria d’origen molt divers.

Felicitats a tots i totes els que heu fet possible que aquest projecte arribi fins aquí i per part de l'escola dir-vos que aquest reconeixement ens dóna força per continuar treballant en la recerca de la història de la nostra escola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada